Το κατάλυμα ήταν πεντακάθαρο, οι ιδιοκτήτες ήταν ευγενικοί και διακριτικοι, το σπίτι παρείχε όλα τα απαραίτητα, που μπορεί να χρειαστεί ο ενοικιαστής.
Με όλα τα ακίνητα της αγοράς, προβολή σε χάρτη, χωρίς διπλές και τριπλές αγγελίες για το ίδιο ακίνητο, έξυπνη ταξινόμηση και πολλές ακόμα μοναδικές δυνατότητες.
Τα καλοκαιρινά βράδια στο Κυπαρίσσι είναι έτσι κι αλλιώς δροσερά. Είναι ο αέρας που κατεβαίνει από τα βουνά του Ζάρακα με τα έλατα και περνάει από τα αμπέλια, τις ελιές, τις χαρουπιές και τις συκιές και φέρνει μαζί το θυμάρι που σμίγει με τη θαλασσινή αύρα.
Στεριά στον ορίζοντα δεν υπάρχει –πέρα μακριά, στη νοητή ευθεία βρίσκεται η Μήλος, αλλά όσο και αν προσπαθήσεις δεν θα καταφέρεις να τη διακρίνεις.
Είναι το ιδανικό μέρος για να μείνετε κάπου παραδοσιακά στα Κύθηρα.
Είναι ανθεκτικό στις υψηλές θερμοκρασίες του καλοκαιριού, όπως και στην παγωνιά του χειμώνα.
πόση απόσταση πρέπει να υπάρχει μεταξύ click here των κυπαρισσιών για να γίνει φράκτης;
Φανταστικό το τοπίο. Το δωμάτιο ήταν δίπλα στη θάλασσα.
Φωλιάζει μέσα σε έναν τέλειο ημικυκλικό κολπίσκο, ο οποίος κλείνει από δύο καταπράσινες πλαγιές του Πάρνωνα που βουτούν στην θάλασσα.
Το Κάστρο των Κυθήρων από το Καψάλι (φωτογραφία: Κορίνα Γεωργίτση)
Είμαι η Μαρία και όνειρο μου είναι να κάνω τον γύρο του κόσμου με ένα βαν! Επειδή ακόμα αργεί να γίνει πραγματικότητα, γράφω στους γεωγραφικούς για τις εμπειρίες μου από τα ταξίδια που έχω κάνει μέχρι τώρα.
Δυστυχώς, δεν υπάρχουν γραπτές μαρτυρίες, εκτός από μία αναφορά του Παυσανία στο έργο του «
Γιατί ξεραίνονται τα κωνοφόρα δέντρα; (κυπαρίσσι, τούγια, λέιλαντ, γκολντ κρεστ, πεύκο, έλατο)
Όλα τα κοινά κυπαρίσσια φέρουν θηλυκά και αρσενικά άνθη στο ίδιο δέντρο, αν και σε διαφορετικά σημεία, και ανθίζουν από τις αρχές ως τα τέλη της άνοιξης (Μάρτιος- Μάιος).